Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Péntek
2024-04-26
1:13 PM
Metin2
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: PowerFighter  
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » A szerverösszevonás állapota - GR
A szerverösszevonás állapota - GR
PowerFighterDátum: Szerda, 2013-01-02, 3:26 PM | Üzenet # 1
A legjobbak közt
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 394
Hírnév: 1098
Állapot: Offline
Kedves Játékosok!

Szeretnénk benneteket tájékoztatni első hivatalos szerverösszevonásunkról.

Amint tudhatjátok, múlt héten hétfőn végrehajtottuk első hivatalos szerverösszevonásunkat Görögországban (GR). Három szerver lett összevonva egybe („Orion“ névvel), további két csatornával (CH).

Görögországban az egyesítési eljárás két órát vett igénybe és jó eredményeket ért el. Nem merült fel semmilyen jelentős probléma.

A GR CoMa, Gfinder minden egyes befejezett lépés után közzétette a fórumon a kapott információkat, és válaszolt az összevonást kibeszélő témában felmerült kérdésekre. A közösség jól fogadta ezt az eljárást, mivel izgultak és aggódtak a karaktereik miatt. Az, hogy valós idejű információkat kaptak az eljárásról, mindenkinek segített a vártnál nyugodtabbnak maradni.

Mindig magas szintű izgalom és aktivitás jellemezte a játékosokat a fórumon a kibeszélő témában, és a közösség néhány tagja élvezettel töltötte a várakozási időt CoMa-juk társaságában.

Amíg tartott az összevonás, nem lehetett belépni a weboldalra, csak a CoMa láthatta az új weboldal verziót. Ő végezte az első ellenőrzéseket és készített képernyőképeket, hogy segítsen a játékosoknak, így a játékosok már láthatták a valódi karakter választó menüt, mielőtt a weboldal újra elérhető lett.

Miután a QA általi vizsgálat is rendben megtörtént, nem volt további akadály, hogy a szerver újra online legyen.

Mivel néhány játékos nem olvasta el körültekintően a GyIK-et, néhányuk veszteséget szenvedett, miután minden befejeződött – habár meg lett nekik mondva, hogy követniük kell a kapott utasításokat. Másoknál probléma merült fel a frizurákkal, a karakterük feje félig kopaszon jelent meg. Ez később megoldódott.

Tehát eddig azt mondhatjuk, hogy sikeresen megtörtént a GR szerveregyesítés.

Az alábbiakban megmutatjuk a görög játékosok néhány véleményét az egyesítés után (köszönet CoMa Gfinder-nek a válogatásért és ezen megjegyzések lefordításáért):

„Végre sok PvP. A játék újra érdekes lett, hosszú idő után. A szerver egyesítés elképesztő!“

„Gratulálok a CoMa-nak a jó munkához és az egész Metin csapatnak is, akik itt voltak reggel óta! Ma jeleztem nekik néhány kisebb problémát és amint látom, ezek már javítva is lettek.“

„A CoMa és az adminok nagyszerű munkát végeztek. Igazán jól sikerült a szerverösszevonás!“

„Gratulálok a CoMa-nak és mindenkinek, aki Görögországban a szerverösszevonáson dolgozott! Köszönet G(finder)-nek, hogy mindenről informált minden játékost az összevonás ideje alatt. A legtöbb játékos valószínűleg ugyanígy érez.“

„Köszönjük a tájékoztatást és a mindig frissített információkat az összevonás alatt és után!“

A Metin2 Csapat
 
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » A szerverösszevonás állapota - GR
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


 Copyright MyCorp © 2024
Honlapszerkesztő - uCoz