Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Szombat
2024-04-20
3:58 PM
Metin2
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: PowerFighter  
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » Hírek a szerver összevonásról
Hírek a szerver összevonásról
PowerFighterDátum: Szerda, 2013-01-02, 3:24 PM | Üzenet # 1
A legjobbak közt
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 394
Hírnév: 1098
Állapot: Offline
Kedves Játékosok!

Itt az ideje a hamarosan bekövetkező szerver összevonásra vonatkozó hírek frissítésének. Továbbra is dolgozunk még néhány részleten, de az első tesztet a jövő héten kezdjük.

Az első teszt, ahogy már régebben említettük, az UK közösségben történik. Július 24-én átmásoljuk az összes UK szervert és összevonjuk azokat a nemzetközi "Panama" teszt szerverre. Az UK felhasználók képesek lesznek továbbra is rendesen bejelentkezni a szervereikre, de július 25-én, amikor befejezzük az egyesítési eljárást, szintén be tudnak majd jelentkezni az azonosítójukba a "Panama" szerveren és ellenőrizhetik, hogy mi hogyan lesz, ha mindenki ugyanarra a szerverre kerül. Biztosítani fogunk számukra egy listát arról, mit kell ellenőrizniük a Panama weboldalán, és lesz nyitva egy speciális fórumrész is a visszajelzések és hibajelentések számára az UK szerveren.

Időközben szeretnénk benneteket arról is tájékoztatni, mi fog történni, ha ugyanazon azonosítón belül töb szerveren is van több karakteretek, melyek különböző birodalmakban vannak. Minden karakter ugyanabba a birodalomba fog kerülni, de ingyenesen kaptok majd egy "Birodalmak oldata" tárgyat, mellyel kiválaszthatjátok a számotokra leginkább megfelelő birodalmat.

Ahogy a múlt héten említettük, új céhterületeink is lesznek, íme néhány előzetes képernyőkép:






 
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » Hírek a szerver összevonásról
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


 Copyright MyCorp © 2024
Honlapszerkesztő - uCoz