Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Csütörtök
2024-03-28
5:21 PM
Metin2
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: PowerFighter  
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » Szerver-összevonás - Metin2.fr
Szerver-összevonás - Metin2.fr
PowerFighterDátum: Szerda, 2013-01-02, 3:28 PM | Üzenet # 1
A legjobbak közt
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 394
Hírnév: 1098
Állapot: Offline
Kedves Játékosok!

Mint tudjátok, 2 héttel ezelőtt összevontuk az FR (francia) szervereket. Tudjuk, hogy várjátok a legfrissebb híreket a legutóbb történt összevonás után.
A franciáknál hét szerver lett összevonva három szerverré, mindegyik kapott további két csatornát (CH). Az összevonási eljárás közel 8 órán át tartott. Az üzembe helyezés után észleltük, hogy a három új szerver közül az egyiken (3-as szerver) jelentkezett néhány hiba, ezért választottuk annak leállítását és újraegyesítését másnap reggel. Az utolsó szerver összevonási eljárása csaknem 4 órát vett igénybe ezután már semmilyen nagyobb hiba nem jelentkezett.

A teljes összevonási eljárás ideje alatt a játékosok beszélgettek a fórumon, IRC-n és a Facebook oldalon. A játékosok izgultak és egy kicsit idegeskedtek. A CoMa és a csapat válaszolt a kérdéseikre és beszélgetett velük, ami sokat segített a játékosoknak, hogy megnyugodjanak.

Miután a szerverek elérhetők lettek, segédletek lettek közzétéve a játékosok számára, hogyan tudják összevonni a karaktereiket és mozgatni tárgyaikat. Ismételjük, a csapat és a CoMa ott voltak hogy megválaszoljanak minden kérdést és a hibajelentést. Az érthető segédletek ellenére néhány játékos mégis vétett néhány hibát a karaktereik mozgatása során és törölte azt véletlenül. Minden karakter vissza lett állítva néhány órán belül a jelentés után.

Általánosságban tehát elmondhatjuk, hogy az összevonás sikeres volt Franciaországban, és a legtöbb játékos játékos nagyon boldog volt utána.

Néhány hozzászólás a francia játékosoktól az összevonás után:

“Köszönöm a csapatnak és Coma Paso-nak, hogy gyorsan megválaszolták a kérdéseinket!”

“Nagyon örülök az összevonásnak, először vonakodtam, de most pozitív az első benyomásom róla.”

“Jó munkát végzett a csapat. Első ránézésre nincs sok problémánk (kivéve egy szerveren). A legtöbb probléma a játékosok gondatlansága miatt történt, de a csapat nagyon gyorsan segített.”

“A szerver újra tele van, sok új játékos látható, izgatottan várom, hogy kezdődjenek a PvP párbajok!”

“Az én szerverem le volt zárva tegnap éjjel, de most, hogy újra megnyitották a hibajavítások után, el kell ismernem, igencsak örülök annak, hogy mennyi játékost látok a szerveren. Köszönöm a GF-nek, hogy befejezte az összevonást nagyobb hibák nélkül!”

“Nagyon meglepő ez az összevonás. Találkozni és megismerkedni új, érdekes játékosokkal. Nagyszerű háborúk lesznek!”

A Metin2 Csapat
 
Fórum » Metin2-HU » Metin2.HU » Szerver-összevonás - Metin2.fr
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


 Copyright MyCorp © 2024
Honlapszerkesztő - uCoz